Edward Riedl (M)

Sverige har lägst andel fattiga i hela EU

fatt

Sverige och Luxemburg har lägst andel fattiga i hela EU! Under alliansens 8 år vid regeringsmakten har dessutom den materiella fattigdomen halverats i Sverige. Nya moderaternas sommarannonskampanj i länets tidningar fortsätter med att visa vad vi gjort och vad vi vill fortsätta göra om vi får fortsatt förtroende att styra Sverige.

 

Edward Riedl (M).

8 kommentarer

  1. LenaAndersson

    Sverige är ett av få länder där SLAVERIET inte bara är tillåtet utan är ett absolut tvång där ”långtids”arbetslösa, men även ALLA arbetslösa som måste komplettera med försörjningsstöd, tvingas arbeta heltid utan LÖN och med direkt dödshot i form av svält som hemlös på grund av indraget försörjningsstöd som piska! ”Anordnare” får till och med betalt, 5000 kronor per månad per slav, för att ta emot gratis arbetskraft/slavar ur den meningslösa omänskliga förnedrande Pysselsättningsfasen!
    Exempelvis Umeå kommuns ”Viva resurs” verksamhet drivs uteslutande av dittvingade oavlönade SLAVAR!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du måste vara så förblindad av ditt hat mot alliansen så att du helt missar verkligheten. Testa och för ett seriöst samtal en stund istället.

  2. lf

    Hexan mexan toppar bloggen på Västerbottens Kuriren,hon är från Skellefteå och hon toppar Umeås bloggtopp.Hon har ett politiskt tvivelaktigt budskap men hon får i princip inget politiskt mothugg.
    Jag försökte för några år sedan att besvara hennes blogg.Jag blev väldigt förnedrad.
    Hon har sympatier för Edvard Riedel.
    Hon har ett språkbruk som jag inte tycker om.Men det är kanske bara jag.
    Ledande politiker bör väl ända ha ryggraden att lämna kommentarer.

  3. €dor

    Du nöjer det med det och jämföra med Europas fattiga och fattigaste. Vi ska inte ens behöva göra den jämförelsen tycker jag, något så självskrivet. Eller menar du att det fortfarande finns gott om utrymme drar ner för de sämst ställda utan risk vi hamnar till de fattigaste? Tänker ni förstöra Sverige ännu mer om ni fortsätter, är det det du menar Edvard?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Poängen du missar är att Sverige under alliansens 8 år har halverat den materiella fattigdomen i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.