Edward Riedl (M)

Fråga Edward – 2

Ställ en fråga i den här bloggen så får du ett svar i morgondagens videoblogg. Blir det väldigt många frågor så kommer jag givetvis inte att hinna eller ha möjlighet att besvara alla. Men jag kommer att göra mitt bästa.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Johan

    Jag har en fråga till dig eller rättare sagt två i en. En person med en medelinkomst (22000:- före skatt) blir sjukskriven i över två år och sedermera utförsäkrad. Detta på grund av en operation som inte gav önskat resultat. Personen är i medelåldern och läkarna vet inte inte i dagsläget när personen kan vara tillbaka i arbete och hur mycket personen kommer att kunna arbeta. Denna person har via utförsäkringen tvingats gå till socialen och lever nu på ett bidrag som är hälften av vad personen hade när den jobbade och slet för sin arbetsgivare. (Efter skatt 6800:- till hyra, mat, barnen och övrigt leverne). Arbetsförmedlingen och försäkringskassan har signalerat att man inte kan gör mer.

    Vad tycker arbetarpartiet Moderaterna att samhället skall göra för att denna person skall klara av att leva ett drägligt liv igen? Vad tycker arbetarpartiet Moderaterna att denne person skall göra för att klara av ekonomin?)

  2. Pingback: Utopin ARBETSLiNJEN…. | Fröken Krass

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.