Edward Riedl (M)

M-skyltar förstörda i natt också

ö2ö1

 

Även i natt fortsatte förstörelsen av M-skyltar i och runt Umeå. Det är så himla trist att dessa ligister och vänsterextremister inte kan låta våra skyltar vara i fred. Varför kan dessa personer inte respektera demokratiska spelregler? Och jag säger vänsterextremister eftersom de lämnar sina tydliga signaturer. Dessutom råkar våra M-skyltar ut för mer av det som ser ut som organiserad förstörelse än för t.ex. S, V och MP. Det är trist vem det än drabbar. Men låt oss vara ärliga och konstatera att vi är mer utsatta för just detta än de andra partierna. Idag kommer jag att polisanmäla detta.

 

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      För att vi står upp för en human flyktingpolitik? Märkligt hur ni får ihop det.

      • "Dosan"

        Tragiskt med politiker som är blinda för effekterna av sin egen politik. Ni har lagt mattan för SDs framgång, att du inte kan se det betyder bara att du är blind.

  1. David

    ”Det är så himla trist att dessa ligister och vänsterfolk inte kan låta våra skyltar vara i fred.”
    Att baka ihop ligister med ”vänsterfolk” och sedan utan eftertanke anklaga röd-röstare för att vandalisera M-skyltar slår mig som otroligt oproffesionellt. Det finns absolut inget som säger att det inte var ungdomar med för mycket tid på händerna, demokratimotståndare, eller bara ren och skär slump. Kanske till och med mindre slump då M har valt att fullständigt dränka staden i sin reklam.

    I vilket fall har jag tappat en hel del respekt för M om det är såhär en riksdagsledamot i sin tur ser på sitt motstånd.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Vänsterextremister ska det vara. Jag har korrigerat det nu. Tack för påpekandet.

  2. "Dosan"

    Polisanmäla? Typiskt högerpack. Slösa polisens redan begränsade resurser på nånting som enbart handlar om sårat ego och som ändå inte hittar lösningar.

    Inse att det här är ditt eget fel. Det är du och dina gelikar som förstört Sverige och skapat osäkerhet, otrygghet och frustration. När arga medborgare tar ut sin frustration på era skyltar bör ni ta detta som ett tecken att vi är trötta på er och att ni bör avgå omedelbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.