Edward Riedl (M)

Rösta på nya M redan idag – Förtidsröstningen har börjat

Idag har förtidsröstningen börjat och alla röstberättigade kan från och med idag fram till vallokalerna stänger den 14 september rösta. Jag kommer tillsammans med mina vänner i nya moderaterna att fortsätta att jobba stenhårt för att ni ska ge oss fortsatt förtroende att regera Sverige. Vi har ett beprövat regeringsalternativ som lyckats sköta ekonomin under svåra tider. Sverige har idag den mest välskötta ekonomin i hela EU. Vi vill fortsätta med en politik för ordning och reda i statens finanser och fler jobb. Det är så vi bygger Sverige starkt för att möta framtidens utmaningar.

 

Edward Riedl (M).

En kommentar

  1. "Dosan"

    Fel. Man ska inte rösta på alliansen eller borgerliga partier. Alliansen är människofientliga, hatiska och föraktfulla. En röst på alliansen är en röst för fortsatt försämrad vård och omsorg, fortsatt spridd rasism, fortsatta klassklyftor, fortsatt försämrad skola och fortsatt korruption i maktens korridorer samt fortsatt korruption där riskinvesterare slussar ut skattepengar i vinst ur landet.

    Rösta rött, rösta rätt. En röd röst är en röst för solidaritet, socialism, fungerande välfärd och skolor, humanism och medmänsklighet. Kasta inte bort din röst på de korrupta allianspartierna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.