Edward Riedl (M)

Knuffen från Löfven kommer att gå till historien…

Igår var det återigen en partiledardebatt på nationell direktsänd tv. Den här valrörelsen har säkert slitit hårt på samtliga partiledare som dag efter dag är i tuffa debatter. Annie Lööf (C) skulle igår lämna över en rapport till Löfven för att göra en poäng av socialdemokraternas brist på svar i kärnkraftsfrågan. Självklart är sådana frågor besvärande för Löfven. Inte minst eftersom han är pressad från fackligt håll också i denna fråga där de visar på faran för svenska industrijobb försvinner om energifrågan inte sköts bra. Men alldeles oaktat det. Eller kanske faktiskt just på grund av det så hade Löfven kunnat visa den omtalade förhandlingsförmågan. För det är när människor blir pressade som de bekänner färg. Hade Löfven varit allvarlig med sina tidigare utsträckta händer till C och FP, en duglig ledare och duktig förhandlare så hade han igår haft möjlighet att visa det. Istället visade Stefan Löfven (S) att han faktiskt inte håller under tryck.

 

När han knuffar Annie Lööf (C) och beter sig som han gjorde var vi nog många som höll andan och skämdes å hans vägnar. För så beter sig inte en eventuellt framtida statsminister. Fasaden rasade helt enkelt.

 

Läs mer här: http://www.expressen.se/nyheter/val2014/lofven-foste-bort-loof-efter-pappersbraket/

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Pilens

    Gymnasiefasoner. Det märks att Centerns partiledare är yngst. Sånt där förväntar man sig av någon från ungdomsförbundet. Inte från en minister.
    Omoget.
    Skämms Annie!

  2. JonasE

    Fultrix istället för att hålla sig till politik är vad Alliansen håller på med – för i Politiken så saknas svar…

  3. lf

    Så typiskt Edvard riedel.Han blåser upp en bagatell som den skall gå till historien.Jag vet inte vilken historia Riedel har läst men att blåsa upp denna bagatell som en sak för historien då kan alla människor se vilken politiker Edvard Riedel är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.