Edward Riedl (M)

Nu skiljer det bara 3% mellan blocken

Skop visar idag att det nu bara skiljer 3%-enheter mellan blocken. M går fram med 2,6%-enheter och S backar 0,8%-enheter. Samtliga allianspartier är långt över 4%-spärren. Nu jobbar vi för fullt i alla allianspartier för fortsatt alliansregering. Nu är vi nära och det kommer att bli riktigt jämnt in på upploppet. Inte minst kvällens duell mellan Reinfeldt och Löfven kan i slutändan påverka valutgången när det är så här jämnt. Reinfeldt har med stadigt och statsmannamässigt regerat Sverige genom riktigt svåra tider samtidigt som Löfven visat svårigheter att hålla humöret i en vanlig valrörelse. Det kommer att bli spännande.

 

Läs mer här: http://www.skop.se/politik/2014/09/skops-valjarbarometer-13-september-2014/

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Bergis

    Jag vet vad du tänker nu Edward. Om inte Reinfeldt varit så jävla PK och drivit på om en generös invandringspolitik, då hade alliansen kunnat sitta kvar vid makten. Och nu sticker Reinfeldt iväg och lämnar er. Han vill inte ta ansvar längre. Jag förstår att du känner dig lurad Edward. Men jag föreslår att du knackar på hos sverigedemokraterna. Vi behöver erfarna politiker som du Edward. Hos oss bygger du en framtid för Sverige.

  2. "Dosan"

    Oj, vad tyst Edward blev när hans ”parti” förlorade valet och den Orädde Ledaren blev tvungen att krypa till korset och be om ursäkt för att borgarna förstört Sverige.

    Bra, nu kan vi börja bygga upp det igen utan att korrupta borgare lägger sig i hela tiden. Nästa val blir rött, helrött och helrätt! Solidariskt, humanistisk och fungerande socialism till skillnad från korrupt roffartaktik från borgare som smörjer kråset medan folket och arbetarna betalar kalaset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.