Edward Riedl (M)

Hur S anpassade sina förslag efter SD under den förra mandatperioden

 

Idag berättar jag i VK hur socialdemokraterna under den förra mandatperioden anpassade sina politiska förslag för att få med sig sverigedemokraterna. Helen Pettersson (S) blev mycket upprörd över att jag sa så. Men se den här filmen så kan ni med egna ögon se hur de ständigt jobbade för att förstöra för alliansregeringen som de sista fyra åren jobbade i minoritet. Det är precis den situationen som Stefan Löfven nu kommer att ha de kommande fyra åren. När socialdemokrater nu pratar om hur viktigt det är att andra partier backar upp dem kan det vara väl värt att påminna om hur småaktigt och destruktivt socialdemokraterna jobbade i opposition.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. "Dosan"

    Återigen är det på sin plats att när du försöker smutskasta dina politiska motståndare glömmer du väldigt lämpligt bort att SD egentligen är en blå alliansmedlem, som alltid har röstat i linje med er. Som tack har ni dessutom förstört Sverige, skapat ett stort missnöje och en massiv otrygghet vilket skyndat väljarna att springa till partiet som lovar en snabb, enkel och xenofobisk lösning. Det är fakta och enkelt att se när man inte har blåa skygglappar på sig eller betalas av korrupta riskkapitalister.

    Sluta ljug, Edward! Erkänn att ni är ansvariga för det miserabla läget som landet befinner sig i. Eran jobblinje misslyckades, arbetslösheten är högre nu än för åtta år sen! Sluta ljug och sluta skylla ifrån dig!

  2. johansson

    Jag är inte moderat men jag har respekt för Reinfeldt, han tog konsekvenserna av ett dåligt val och avgick men du Riedl befinner dig på sandlådenivå, urdålig förlorare

  3. JonasE

    Ja oppositionen fick med sig SD 1 gång av 10 – bland annat för att förbättra de sjukas situation, som Ni i Alliansen försämrat med er utförsäkringspolitik, och oppositionen blev tvungna att bokstavligen tvinga fram en förbättring – dom gjorde alltså något som var bra, och småaktigheten kom helt från Alliansen där……….skall det fortsätta så även i opposition, att ni obstruerar allt som hjälper de svaga i samhället ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.