Edward Riedl (M)

(S)vikna vallöften blir allt fler

I våras gick S till hårt angrepp på alliansregeringens förslag på höjd skatt med 12% på snus och 6% på cigaretter. Det var fel folkhälsoprofil enligt alla upprörda socialdemokrater som istället förordade 8% på både snus och cigaretter. Nu lägger Magdalena Andersson istället fram alliansens förslag istället för socialdemokraternas egna förslag. Eftersom detta nu bara är ett i raden av brutna vallöften kanske man inte borde engagera sig så mycket. men det hade varit intressant att höra en socialdemokrat åtminstone förklara hur och när de kom på att alliansens förslag var bättre och mer genomtänkt än deras egna.

 

http://www.di.se/artiklar/2014/10/9/darfor-svek-s-snusloftet/

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. JonasE

    Med tanke på hur mycket plagierande vi har sett från Alliansen på S-förslag under valåret, så kan du ju hävda detta om nästan allt som S vill göra……..det genomtänkta är ju redan gjort av andra – då är det enkelt att sen plagiera….

  2. totalitär

    Du blir bara mer och mer patetisk. Du har ju själv yrat om att politik är kompromisser och så gnäller du för att sossarna gör just det. Kids på min förskola är mer politiskt mogna än dig .

  3. Lennart Forsberg

    Ditt jämmer och ditt gnat,
    är inte måttligt moderat.
    Sett ur mina perspektiv
    är du snarast aggressiv.
    När du tuggar fram din tes
    skrivs ditt S i parentes.
    Det du kallar för ett svek
    är för mig en bokstavslek,
    där det väger mera tungt
    att M vid valet satte punkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.