Edward Riedl (M)

Anna Kinberg Batra och jag besökte igår företag i Umeå

akb

Igår besökte jag och Anna Kinberg Batra Boströms traktor och maskin i Umeå! Vi pratade med personal och kunder om jobb och företagens villkor i Norrland. Det blev ett lyckat besök och bl.a. en helsida i VK idag.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Tomas Silfver

    Tyckte mig ha sett i en tidning att du tyckt att hon gjort ett bra arbete som gruppledare. Nu vet jag inte om du förespråkar henne som ny partiledare, man jag har svårt att se hon som en enande kraft för hela landet då hon tycker ”att Stockholmare är smartare än lantisar”. Nu tror jag inte att det var något dåligt skämt utan läpparnas bekännelse då det är den attityden man ofta stöter på här nere i Stockholm bland infödda Stockholmare.

    Och en annan fråga. Varför tar (m) alla sina landshövdingar i Västerbotten från Stockholm förutom i det senaste fallet då den nuvarande är från Västergötland väl ? Socialdemokraterna lyckas hitta sina landshövdingskandidater från länet under många år. Saknar moderaterna lämpliga kandidater till att bli landshövding i Västerbotten och Norrland ?

  2. lf

    Så här fungerar min blogg.Är det nån som har hört det förut.
    Tidigare så sa du du inte kunde kommentera samma dag.Men du har ju som allt annat måste revidera dig.
    Men att ev. kommentera 3-4månader efteråt måste väl vara ett nederlag.
    Men du tuffar på.Du kan ju sola dig i glansen med stockholmare som Anna Kindberg Batra.Där har du din hemvist.
    Men i Västerbotten saknar du allt stöd.

  3. silfver

    Jag tyckte mig att ha läst att du tyckte att Anna Kinberg har gjort ett bra jobb som gruppledare. Jag vet inte om du nu förespråkar henne som partiledare, men jag har svårt att se henne som en person som är statsminister för hela Sverige. Detta på grund av uttalandet om att ”-Stockholmare är smartare än lantisar.” Nu tror jag inte att det bara var ett dåligt skämt utan det var läpparnas bekännelse då jag märker att många infödda Stockholmare tänker så efter drygt 30 år i huvudstan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.