Edward Riedl (M)

M behöver fler med invandrarbakgrund även i ledningen

radio

 

Har under morgonen blivit intervjuad i P1 om att jag vill se en bredd av kompetens och erfarenhet när vi nu i mars gör en generationsväxling och bygger ett nytt lag runt Anna Kinberg Batra i moderaterna! Jag vill i den nya partistyrelsen se någon duktig person med invandrarbakgrund. Ett parti som samlar kring 30% av väljarkåren måste ha den bredden av erfarenheter.

 

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. Leif

    Hur gick det där med att lyssna på era väljare? Många gamla moderater gick över till SD i valet. Borde inte det betyda att ni drar på er de bruna skjortorna för att verkligen lyssna på era väljare? Istället för att plocka in invandrare?

  2. Einar

    Ja men vad bra, in med fler som Abdirizak Waberi? Kvinnofientlig bakåtsträvare som var ordförande i Svenska Islamiska förbundet, ett förbund med starka kopplingar till Muslimska brödraskapet som nu många länder räknar som terrorister. Denne man hamnade i försvarsutskottet, Där man bereder bland annat militära frågor, samhällets krisberedskap och landets säkerhet.
    Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt denna galenskap. Denna galenskap genomsyrar hela samhället och när skiten kollapsar vet vi alla vilka vi har att skylla.

  3. "Dosan"

    Kommer aldrig att hända. Ni är ett parti för vita, medelålders gubbar. Därför vill ni givetvis ha vita medelålders gubbar i ledningen. Att ni försöker vitmåla ert parti med en kvinnlig ledare betyder inte att ni kommer ”tillåta” henne att ha nån makt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.