Edward Riedl (M)

Idag har jag KU-anmält Regeringen för deras trixande kring Bromma flygplats

Idag har jag KU-anmält Regeringen för deras trixande kring Bromma flygplats. Jag menar att Regeringen i sin iver att börja avveckla Bromma flygplats medvetet undvikit ett riksdagsbeslut. S och MP-regeringen hade inget stöd i Sveriges Riksdag för att utse en förhandlingsperson för att avveckla citynära flygplatser. Tvärtom hade vi i Riksdagen sagt åt Regeringen att inte gå vidare och utse en förhandlingsperson. Nu vill jag att Konstitutionsutskottet prövar om detta.

 

Läs mer här: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/utnamning-av-flygutredare-ku-anmals_4207577.svd

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Fredric Lagerquist

    Förhandlingsperson kanske inte behövs, men det gör en utredare som tittar på hur Swedavia följer avtalet från hösten 2007, hur saker och ting det var tänkt och vad som planerades då visavi jämfört vad som nu sker. Detta är kärnan i hela Brommaproblematiken.

  2. Eric

    Vad har du mot Arlanda Flygplats? Att utveckla Arlanda och lägga investeringarna där så att vi får en väl fungerande flygplats enligt vad förhandlingspersonen sagt är väl bara bra. Bromma lever på övertid och kommer förr eller senare att läggas ned. Det är dags att inse det nu.

  3. Lars Forsberg

    ”Bara det fanns bostäder och jobb vore det ju inga problem med invandrare”
    Så hotet mot Sd är bostadsbyggande och fler jobb. Let’s do it
    Detta tycker man alla ansvarstagande politiker skulle skriva under på Det görs nu inte. Tokhögern har genom någon populistiskt tänk fått det till att en ändring av Bromma skulle leda till katastrof
    Är ett djupare samarbete med SD något som vi får se i framtiden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.