Edward Riedl (M)

M är framtidspartiet i Sverige

M är framtidspartiet i Sverige! Enligt en mätning från Demoskop uppfattas nya moderaterna som det mest framtidsinriktade partiet i Sverige. Nya moderaterna ska fortsätta utvecklas för att även imorgon uppfattas vara det parti som har de bästa förslagen för att möta framtiden.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. "Dosan"

    Fel som vanligt. Moderaterna har en äcklig, människofientlig ideologi från 30-talet där man ska belöna de rika på de fattigas bekostnad. Ni är förlegade och kommer att förbjudas.

    Alltid rött, alltid rätt. Det är FAKTA. Borgare har ALLTID FEL, det är fakta. Du kan inte argumentera emot fakta.

  2. Ulf Parde

    ”Framtidspartiets” nya ledarinna, Anna Kinberg Batra, har hittills inte sagt något annat än intetsägande PK-floskler. Den socialdemokratiskte försvarsministern Peter Hultqvist är också mycket bättre än den senaste moderatkatastrofen Karin Enström. Fast det hela är ju egentligen Fredrik Reinfeldts fel som raskt gjorde sig av med den utmärkte Mikael Odenberg- sedan kunde F R i lugn och ro kalla försvaret ”ett särintresse”. Vi behöver vapenexport (även till Saudiarabien). Om moderaterna tycker det vet jag inte, de talar ju aldrig klartext. Exempelvis borde Kinberg Batra gå ut hårdare med det gamla moderatkravet att skärpa kraven för anhöriginvandring och krav på att kunna svenska för att få medborgarskap. Edward är trots allt en av de bättre i att vara tydlig. Jag säger inte att nya utrikesministern Margot Wallström (S) har gjort bort sig, men hon har trasslat in sig. Hennes frälsarstatus – som hon innehade under flera år – gäller inte längre. Nej, på utrikesministerposten drömmer jag mig tillbaka till Carl Bildt – han är den moderatminister jag saknar mest. Tyvärr innebär väl moderaternas framtid att vi aldrig får någon som Carl Bildt utan bara en massa ängsliga PK-personer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.