Edward Riedl (M)

S och MP tänker försämra ROT-avdraget

S och MP tänker försämra ROT-avdraget! Nu tänker S och MP-Regeringen försämra ROT-avdraget! Snart har socialdemokraterna brutit alla sina vallöften. Det leder till färre jobb och sämre möjligheter för många att ta hjälp av hantverkare. Efter 8 år med alliansregering hade Sverige högst andel av den vuxna befolkningen i arbete i hela EU. Inget siffertrixande utan riktiga jobb. Nu tänker S och MP på område efter område förstöra allianspolitik som ledde till fler jobb. Jag ser fram emot valrörelse 2018 så vi kan få tillbaka alliansregering igen.

Edward Riedl (M).

8 kommentarer

  1. Jerry Sellin Åsele

    Så typiskt otänkt av den nuvarande minoritetsregeringen.
    De vita jobben kommer bli färre i och med att svartjobben åter kommer att öka, vilket i sig kommer minska skatteintäkterna.

    Det är inte precis några rymdfysiker vi har på plats i regeringen.

    Nya rubriker inom kort, om nu den nuvarande regeringen lyckas få i genom detta.
    ” Den Socialdemokratiska Regeringen uppmuntrar till svartjobb ”.

  2. John

    Hörredu, alliansen och M ingår ju i regeringsunderlaget iom ”DÖ”. Sitta här och ha åsikter om sin regeringskollega är bara hyckleri. Kom tillbaka när ni är en riktig opposition. M klagar på regeringen, samtidigt som man i förväg lovar släppa fram deras budget. Tror du att den svenska väljarkåren är helt omyndigförklarad?

    Det är ju tack vare er dom kan försämra rot-avdraget, har du glömt det?

  3. Leif

    Fram för fler låglönejobb, fas3 jobb och andra ovärdiga jobb som får Moderaternas statistik att se bra ut.

  4. "Dosan"

    Självklart ska ROT avskaffas. Det är ett äckligt system som enbart gynnar de rikaste. Det är korruption som godkänts av Moderaterna och det ska omedelbart avskaffas. Som vanligt har du helt fel, som vanligt är du korrupt och går bara ärenden åt den rika överklassen.

    ROT skapar ojämlikhet och extra fördelar för de som redan har. Vanliga människor använder aldrig ROT, det är bara rika äckliga knösar som bygger ut sina hus med skattepengar.

    NER MED BORGARNA!

  5. Ulf Parde

    Ja regeringen har helt klart – föga förvånande – svikit. Bra om du kör hårt med det. Om moderaterna än så länge har någon partiledare värd namnet vet jag inte. Ska erkänna att jag nyss i en nätkommentar till en insändare i VK om kontanthanteringen (i papperstidningen är det den som har blåa skylten ”Debattera denna på vk.se”) nämnde dig som exempel på alla svenska politiker som totalt svikit i fråga om att tvinga bankerna att bevara kontanthanteringen.

  6. JonasE

    Det var just siffertrixande som ni fortfarande håller på med – då ni trixat med beräkningssätt och dylikt.

    Till skillnad från Alliansregeringen så ser denna regering till att faktiskt finansiera det dom gör – sänka skatten med lånade pengar, är sådant som Alliansen gör, och att förstöra Allianspolitiken är det som kommer att leda Sverige framåt till ett jämlikare land, och i slutändan fler riktiga jobb – Alliansen gjorde det motsatta och skapade bidragsberoende företagare…

  7. roger

    Det är väl bara en dimridå. det är mera pengar till massinvandringen som ska frigöras. Nu när vi har fått en regering som går i kommunisternas och islamisternas ledband med Kaplan i spetsen. Löfven verkar ju inte kunna stå för något som han sa under valrörelsen. Alliansen största misstag kommer nog att bli december överenskommelsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Ulf Parde

    Få tillbaka alliansregeringen? Ja, men bara om ni (kan påbörjas redan nu) kan lova att stoppa nedmonteringen av glesbygden, garantera kontanthanteringen och inte införa en massa nya förbud (typ sänkta hastighetsgränser och sjöfyllerilag) som ökar kontrollsamhället på onödiga saker och minskar människors rörelsefrihet. Privatiseringar ska bara göras om de inte missgynnar glesbygden. Bilprovningens privatisering riskerar missgynna glesbygden. Men å andra sidan riskerar Rödgrönas motarbetande av privata vårdcentraler ( t ex i Lycksele) också att missgynna glesbygden.
    Flyktingmottagandet ligger på ansvarslösa nivåer som måste minskas drastiskt. Annars får väl SD finnas med som ett alternativ att rösta på nästa gång. Reinfeldts o Kinberg Batras (hittills är hon en jätteflopp) attityd mot det partiet är oförskämd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.