Edward Riedl (M)

DÖ har dött

Decemberöverenskommelsen gäller inte längre. Skulden till detta är till stor del Stefan Löfvens egen. Med en historiskt svag regering vill han genomföra en politik som saknar folkligt stöd. Många försämringar som S och MP-regeringen vill göra är rena vallöftsebrott. Försämringar av rot och rut-avdragen, höjda bränsleskatter, flygskatt och mycket mer. Samtidigt är det parlamentariska läget i Sveriges Riksdag oförändrat. Sverige måste också fortsatt kunna regeras i god ordning. Nu gäller det att alliansen gemensamt tar ansvar för det fortsatta arbetet. Att avskaffa DÖ är inte svaret på hur Sverige ska regeras.

 

Edward Riedl (M).

En kommentar

  1. "Dosan"

    Nu ljuger du igen. Det riktiga felet är faktiskt borgarnas. Ni la grunden för en svag regering under åren innan, sedan vägrade ni samarbeta om ni inte fick precis som ni ville. Det här är helt och hållet ert fel, men som vanligt försöker ni skylla ifrån er. Svagt, mycket svagt. Typiskt borgare.

    Det är svagt att du aldrig tar ansvar för det som ditt parti gör. Ni förstör Sverige och lägger välkomstmattan för ett rasistparti att ta över. När Sverige går åt helvete på allvar och blir SD-diktatur så kommer du att vara medskyldig till det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.