Edward Riedl (M)

Den norrlandsfientliga regeringen har misslyckats

Stefan Löfvens S/MP- regering kommer sannolikt att bli ihågkommen för sina misslyckanden.

 

Trots skattehöjningar på 60 miljarder kronor har de ökat statens utgifter med 100 miljarder kronor. Resultatet borde vara stora framgångar inom välfärden. Tyvärr är resultatet precis det motsatta. Det är idag färre poliser än när Stefan Löfven (S) blev statsminister. Resultaten i skolan har sjunkit dramatiskt sedan Gustav Fridolin (MP) blev skolminister och allt färre elever blir behöriga till gymnasieskolan. Vårdköerna har fördubblats sedan Annika Strandhäll (S) blev sjukvårdsminister. På område efter område har regeringen misslyckats.

 

Dessutom är den här regeringen den mest norrlandsfientliga regeringen i svensk historia. Med höjd bensinskatt, höjd dieselskatt, höjd fordonsskatt, försämrat reseavdrag, införd flygskatt och planerad kilometerskatt beskattas avstånd allt hårdare.

 

Sverige behöver en regering som återupprättar tryggheten, satsar på jobb och företagande och för en politik för att hela Sverige ska leva.

 

Edward Riedl (M).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>