Ekergårds mat & biologi

S och islamism Vad jag som privatperson vill säga

Orelaterat till vad jag egentligen bloggar om. Jag vet att jag i förbifarten har kallat mig för betongsosse. Och jag har, i förbifarten, skrivit att jag lekt med tanken på att gå med i ett politiskt parti. Det sagt, jag vill inte gå med i ett parti som ogenerat låter ett regionalt ungdomsförbund tas över av islamister. Det måste ha funnits visselblåsare i SSU Skåne. Och om det inte fanns det, om ingen protesterade, är det eventuellt värre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>