Ekergårds mat & biologi

Ås folkhögskola : eller tjäna pengar på bloggar

Jag kan dela med att jag i somras gick en kurs i att blogga på Ås folkhögskola, vackert belägen vid Storsjön (Jämtland). Egentligen tänkte jag inte skriva om skolan som sådan, men jag måste ändå posta några bilder.

screenshot-2018-06-27-at-18-22-42-edited

Det jag tänkte skriva om är en grej läraren sa. Hon sa att det idag nästa är omöjligt att komma från ingenstans och tjäna pengar på sin blogg. Det visste jag naturligtvis redan, jag är inte så naiv att jag tror på en karriär som bloggare. Det sagt, om man tar hjälp av nätet för råd om hur man tjänar pengar på bloggar hittar man detta. Blogga för pengar. Ett av råden i länkad artikel är att skriva om teknik. Så jag hade rätt de gångerna jag har nämnt genteknik i denna blogg. Fast de kanske menar teknik som i digital teknik. Som i nya Ipads eller den där Huawei p20, som vi har sett så mycket reklam för. Inte bioteknik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>