Framtids-ätning och gör-det-själv biologi

Min breda bakgrund (Blot blot western baby)

På denna anslagstavla har jag helt enkelt satt upp papper jag är stolt över att ha. Det är väl vad man gör med anslagstavlor.

IMG_7374 - Edited

Till vänster hittar vi bl.a. ett lönebesked från Västerbottens kuriren. I mitten ett intyg från Textlabbet, Bona folkhögskola. Och det lilla, vikta pappret högst upp till höger med vita linjerna på svart bakgrund är en Western blot, som jag gjorde på universitetet. Om det sistnämnda inte ringer en klocka hos er, är Western blot inte helt olikt en Southern blot som special agent, Dana Scully, utförde i ett avsnitt av Arkiv X.

Nej jag ska sluta fåna mig. Western blot var något vi gjorde i våtlabbet på en biokemikurs jag tog för några år sedan. Poängen är att jag har satsat både på skrivande (här demonstrerat av lönebeskedet från VK) och på biokemi (Western blot). Men inte kommit ända fram med något av de två. Så kan det gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se