Nya arbetsuppgifter

Den 7 januari fråntogs jag mina arbetsuppgifter som barn- och utbildningschef. I arbetsbeskrivning står det att BU- chefen leder, planerar och samordnar barn- och utbildnings verksamhet. Bl a är BU- chefen föredragande i barn- och utbildningsutskottet och kommunstyrelsen. I tjänsten ingår att leda utvecklings, strategi och kvalitetsarbetet inom sektorn. BU- chefen är chef för rektorer, förskolechef, kostchef, administrativ personal och personal inom centrala elevhälsan. Dessutom ingår BU- chefen i kommunens ledningsgrupp och leder sektorns ledningsgrupp bestående av rektorer, förskolechef och kökschef. BU- chefen  har budgetansvar, övergripande ansvar för den totala arbetsmiljon enligt delegation och beslutanderätt enligt delegation från kommunstyrelsen.

Alla dessa arbetsuppgifter fråntogs jag och istället har jag gjort utredningar när jag inte har varit arbetsbefriad. Från 7 januari till 15 september har jag varit utestängd från min arbetsplats och varit hänvisad till att arbeta hemifrån, dvs mitt kök har varit min arbetsplats.

Idag lämnade jag ifrån mig ett dokument som jag arbetat med, “Mål och riktlinjer för elevhälsan”. Min nästa arbetsuppgift blir att ta fram ett dokument “Riktlinjer och rutiner i syfte att förhindra diskriminering och kränkande behandling”! Är det ödets ironi??? Eller har jag en unik kompetens eftersom att jag har stor erfarenhet av att blir utsatt för systematiska kränkningar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>