Gyllene läge

På höstmässan den gångna helgen kunde Nordmaling visa upp vilken fantastisk bredd det finns på företagandet i kommunen. Jag är djupt imponerad! Roligt att se att så många tittade runt i Norrskenshallen, som verkligen lämpar sig bra för många typer av evenemang. Mässan skickar viktiga signaler om Nordmalings potential som framtidskommun. Rätt utnyttjat kan det bli en riktigt positiv utveckling.

Synd är dock att kommunen inte kan profilera sig som en god arbetsgivare. Jag vet att det är fler än jag som känner sig klandervärt behandlade. För min del har det nu gått så långt så att jag idag lämnade in en anmälan till Arbetsmiljöverket angående arbetsmiljön och hur kommunen agerar som arbetsgivare. Det skickar inga goda signaler och risken är uppenbar att det kan påverka kommunens möjligheter att rekrytera kompetenta medarbetare i framtiden. Synd – kommunen har ett gyllene läge som borde förvaltas på bästa sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>