Cirkeln har slutits

 När jag var 18 år och sommarjobbade hos morfar i skogarna söder om Sälen, tyckte han att jag skulle sluta skolan och flytta upp från Göteborg och börja ta hand om skogen. “Då är allt det här ditt”. Men det var ju inget att tänka på för en 18- åring, när hela världen hägrade där ute. Men i somras slöts cirkeln när jag tog över skogen i Dalarna. Känns väldigt bra nu!

Det som inte känns bra är att jag hade planerat att åka till Dalarna idag för att installera jordvärme. Jag har ansökt om semester, men min chef har inte behagat att ge besked om jag får semester eller inte. Så jag har fått avboka hantverkarna och skjuta installationen på framtiden. Det blir en vinter till med direktverkande el… Jag hoppas att det inte är fler på kommunen som får en liknande behandling!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>