Balsam för själen

För mig är snö balsam för själen och framförallt möjligheten att kunna åka skidor den här mörka och kalla årstiden. Förra veckan började snöflingorna att singla ifrån skyn. För en vecka sedan kom det upp emot en halv meter i Dalafjällen. “Wish I were there” var en tanke som snurrade frekvent i huvudet. Sedan började snön vräka ner över Skelleftetrakten och jag såg på nätet att det fanns skidspår i Bergsbyn. Så vad göra? Jo, sätta sig i bilen på lördag för årets första skidtur. Men oj vad det snöade och vilken bilresa det blev… Men det var det värt. Nu finns det fina skidspår i Umeå som har fått betydligt mer snö än i Nordmaling. För tredje året i rad bli det dagliga resor in till Umeå för skidåkning. Varför kommer det så lite snö i Nordmaling??? Skidåkning är verkligen en passion för mig.

Igår lämnade jag ifrån mig den sista arbetsuppgiften som jag fått, så just nu har jag inga arbetsuppgifter att sysselsätta mig med. Jag står till arbetsgivarens förfogande (nej, jag sitter faktiskt på dagarna…). Känns som ett slöseri med skattebetalarnas pengar! Första december har det gått ett år sedan kommunchefen meddelade mig att jag skulle sägas upp. På ett år har ingenting hänt! Det har bara kostat kommun en massa pengar till ingen nytta och fortfarande står kommunen kvar på ruta 1.

 

 

Mariehems ängar, 2,5 km spår.

Mariehems ängar, 2,5 km spår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>