Uppdatering: Listsättningsprocessen

I mitt första blogginlägg skrev jag att ni skulle få följa med mig på resan kring min kandidatur till riksdagslistan. Här kommer en liten uppdatering.

Valberedningen har nu lämnat sitt förslag till riksdagslista och landstingslista för Miljöpartiet i Västerbotten. Valberedningen har föreslagit mig att stå på plats 1 på riksdagslistan.

Varmt tack till valberedningen för visat förtroende!

Om två veckor, den 28 januari, fastställs listorna. Det är sista steget i arbetet med landstings- och riksdagslistan. (Kommunlistan antas senare i vår.)

 

Kan även meddela att jag fått stöd från grannlänen.

Miljöpartiet i Västernorrland har antagit sin riksdagslista, med Amanda Lind (partisekreterare och fd kommunalråd Härnösand) på första plats. De har satt mig på plats nr 5 på sin riksdagslista.

Jag är även nominerad till Jämtlands riksdagslista. De fastställer sin lista i slutet av januari. Eftersom jag vill lyfta norra Sverige i vår gröna politik är det jättekul att få förtroende även från grannlänen!

 

 

 

En kommentar

  1. Svenne

    Är ingen MP anhängare på grund av att många av era medlemmar tycks tro så mycket vad som är bra för klimatet och kan inte ta emot fakta som motbevisar motsatsen vad de tycker är bra. Men jag håller på dig eftersom du inte verkar vara nån ”miljöaktivist” utan vet vad du pratar om .Och vad jag tror förstår att mindre steg är enda sättet att ta sig framåt.Debatten med fisande kor tycker jag MP har skanderat att korna ska bort,korna ska vara kvar och beta gräs på åkrar som har ett utvecklat rotsystem och inte äta soja från andra sidan jorden. Och då på åkrar där ingen bättre gröda växer. Bara ett exempel som inte MP kan diskutera. Såg nån som ville förbjuda motorsport för utsläppen ,det släpps ut 35 gånger mer för fotboll.Alla resor med barnen kors och tvärs på träning och matcher.Sen går det ju inte att samåka heller på grund av hur det ser ut i sammhället ,tänk om nåt händer andras barn. Då är det du som är skyldig Kör själv ca 600 mil /år med barnen på fotboll.Det är inte så enkelt som att tro att det är motorsportens fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.