Förbannad och less är bara förnamnet

Jag blir så grymt jävla irriterad, fittorna har dragit in mitt beslut om "aktiviteter med andra intagna" för att jag och Amanda visserligen har suttit och planerat RYMNING inför personal?! alltså WTF???? Hör dom inte själv hur jävla idiotiskt det låter?
Jag har snart suttit här i 4 fucking jävla månader, hade jag velat rymma så hade jag väll förfan gjort det för för länge jävla sen och INTE 14 dagar innan jag blir utskriven, där har jag ju för i helvette min frihet igen, så jävla dum är jag inte att jag drar för att sedan få sitta på låst igen i över ett år?

Och sen, BARA för att man säger ifrån om man tycker något är fel, ja då får man en beteende stjärna, för då har man ett oacceptabelt beteende, uppkäftig attityd.

Och går man in på sitt rum och stänger dörren så det låter, ja då är man våldsam.

Jävla skit dehär alltså, blir så jävla less.

Idioterna kan ju inte heller säga VEM som hört VAD.

De låter så troligt :)
Fuck off förfan, idiotjävlar.

Tkr ni inte att jag och Amanda är en bra kombination så kan ni faktiskt visa de på ett bättre och framför allt ett PROFFSIGARE sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>