God Jul!

 

Jag vill önska alla en riktigt God Jul!
Jag har varit väldigt tveksam att blogga och ständigt skriva inlägg och jag måste erkänna att ha en blogg är en större utmaning än jag hade tänkt mig. Jag har försökt att vara saklig och att ta ställning i olika frågor. Det är viktigt för mig att vara ärlig utifrån mina åsikter. Det är spännande att många läser och jag är väldigt tacksam över att många har kommentarer om mina inlägg. Jag uppskattar engagemang och kommentarer och det sporrar till fortsatta debatter och inlägg.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Revisorn

    God jul själv Elisabeth!

    Tycker att du klarat din blogguppgift hyfsat bra. Rätt ärlig har du dessutom varit. Lämpligt självkritisk ibland när du fått kommentarer, samtidigt som som du stått upp för ditt partis politik. Åtminstonde på riks och Länsplan. Ärligt måste sägas att det som dina partikamrater åstadkommit i kommunen (Lycksele) inte är så mycket att hänga i den idag aktuella julgranen. Kanske taktist riktigt att avskärma sig från kommunpolitiken, när det nu är som det är. Kanske ändå något att fundera över fram till valet.

    Trevlig Helg.

  2. Bruno

    Jag önskar dig god jul!!
    Ditt engagemang för inlandets öron, näsor och hals verkar ha gett resultat…..”int äre se jävla illa pinkat”, å du köm int sist!!

    Stå på dig och sköt dig vidare så kanske du kom in i riksdan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.