Politker på hemmaplan

Plenifri vecka utan utskott och votering i kammaren. En vecka att göra företagsbesök och studiebesök. I dag är det kommunfullmäktige hemma i Lycksele och dessemellan har jag varit på en intressant information kring planerna på en ny utbildning mot gruvnäringen. Det är helt rätt att titta på hur arbetsmarkanden ser ut i vårt område och är det stor brist så ligger det rätt att satsa på utbildning inom aktuellt område

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    Jag har nog kommit på varför moderater och dess gelikar anses sparka på svaga. Så fort man läser en blogg från dig eller bagdad Reidl så läser man att ni ska kolla upp arbetsmarknaden vid era besök.

    För att öppna era ögon, varför inte fara och besöka dom som idag är sjukskrivna, prata med dem om hur eran politik hjälper dom. Men har ni inställningen att eran politik faktiskt hjälper dessa människor bör ni kanske fundera på att ha med er vakter, för jag tror inte folk tycker om när översittare kommer och säger att dom som knappt tar sig ur sängen på dagarna faktiskt kan jobba.

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Leif (2011-02-21 12:59)
    Jag träffar människor varje vecka som är sjukskrivna och som har sina egna versioner att berätta, de flesta överenstämmer inte med din. Allt blev inte bra i den nya sjukförsäkringen och därför pågår ett förändringsarbete för att korrigera det som inte blev bra. Är jag i behov av att vara sjukskriven ska jag också vara det. Jag försöker göra besök inom alla verksamheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.