Förtetagsbesök i Vindeln

I går besökte jag VIndeln. Tillsammans med Ellimarie Lundgren besökte vi två spännande företag. Facturera med En fantastisk kompetens inom framförallt  IT och ekonomitjänster. Tillsammans har de blandannat ett intressant koncept som heter Egen anställning som underlättar för många som inte vill stara eget företag men ändå vill arbeta som egen företagare.

Tectel med Agnetha Sjöstedt som VD är ett elteknik företag som säljer tjänster inom bland annat energieffektivisering, styrteknik och utbildning. Ett spännande företag som arbetar mycket med värderingar och dialog.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>