IMG_3152

Stor folkfest i Lycksele!

I går måste ha varit en av sommarens bästa temperaturer i Lycksele. Blå himmel och väldigt lite vind. En perfekt dag att ha SM-final i skoter på vatten. Det var över 5000 människor som samlats på Hawaii udden för att heja fram alla åkare som kvalificerat sig till denna final. Den som tog hem segern i år var Anton Dahlquist från Piteå . Häftiga motor aktiviteter fortsätter och det vackra vädret hänger med.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>