Vad är det som gäller?

I dag sammanträder den rödgröna regeringen på Harpsund. Under detta sammanträde förväntas Miljöpartiet att ändra sitt ställningstagande kring förbifart Stockholm. Jag lyssnade på Åsa Romson (MP) och hon hade inte samma bild som presenteras i media. Åsa Romson var tydlig med att de Miljöpartiet skulle hålla fast vid sina beslut. Den rödgröna regeringen profilerar sig som en samarbetsregering men det är tyvärr det minsta vi har fått se bevis på. Beskeden förändras vid varje uttalande och som väljare är det svårt att veta vilken politik som gäller. Kommer de rödgröna att gå till extraval tillsammans eller inte?, kommer de rödgröna att stå fast vid sin budget eller inte? Frågorna är många och svaren skiftar. Det spelar roll att man är förberedd och att man förstår den politiska världen. Alliansen har aldrig varit starkare än nu och det är betydelsefullt när övriga partier är otydliga.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

9 kommentarer

  1. Mange

    Starkare ?? ni har ju ingen ledare, skulle Barta vara det ?

    Ni har gjort så att SD finns så ja vet inte vad det ni vill åstadkomma ?
    Ta tex Lööfs uttalande senast i Expressen .. där hon så tydligt säger att Citat : Arbetslösheten bland unga människor och nya svenskar är alldeles för hög, enligt Annie Lööf.
    – Klyftan måste slutas, för i siffrorna och i procentsatserna göms människor av kött och blod, säger hon. Slut Citat

    Vilka är det som har gjort detta ?? ju NI i Alliansen så lägg ner ett spel för gallerian.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Alliansen tar ansvar för sin egen politik precis som alla andra partier också borde göra.

  2. Janne

    Följande gäller.

    Nyval i mars, att inte begripa detta tyder på att du har svårt att ta till dig fakta, du säger att ni i alliansen aldrig har varit så väl förberedda de är ett påstående som inte alls stämmer, ni har Anna K B. som är helt oprövad som statsminister och tre andra partier som det är mycket osäkert om ett av dessa överhuvudtaget kommer över 4% spärren. Nä sluta tjäbbla i alliansen och ta Löfvens utsträkta hand som han erbjudit er både före förra valet och nu efter det att han utlyst nyval. Uppför er som vuxna människor och sluta med denna sandlåda!!!!!!!!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Alliansen är stark, förberedd och enade. Allt som inte den rödgröna regeringen kan beskrivas som. Att ta emot den s.k utträcka handen innebär att det ska finnas något att förhandla om. Löfven har erbjudit Alliansen att acceptera den rödgröna budgeten och förhandlingsutrymmet var noll . Det är så den s.k samarbetsregeringen arbetar. Gärna förhandling förutsatt att den rödgröna linjen gäller.

  3. Gun

    Det är mycket märkligt att Löfven hela tiden skyller på andra? Träffas under två dagar och pratar om..alliansens budget? Är det inte den egna budgeten och strategin hur valet ska genomföras…vad ska väljarna gå till val på? MP samarbete, samma smörja som förut? Jag vill påstå att jag inte är imponerad…

  4. nisse

    Du Elisabet jag med flera tycker att du inte fyller någon uppgift med de du håller på med ta ett städ jobb heller något enklare jobb heller dylikt.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Det vore klädsamt om du någon gång kunde vara seriös och trovärdig i dina kommentarer.

  5. Vaslav

    Jag kommer återigen att rösta på SD vid nyval.
    Mest pga att jag är så less på att ni ”politiker” mest ägnar er tid på att klanka ner på andra partier ist att tala om det ni själva förespråkar
    Sedan vill jag minska invandringen.Så länge dom kastar sten på varandra i mellanöstern så blir det ingen ordning på dem när dom kommer hit.Dom vill inte ta ett nej tex.Ett nej är ett nej och då skall man lämna det så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.