Framtid i Lycksele!

Framtidsdag i Lycksele kommun. En rad politiker och tjänstemän samlades under gårdagen till en dragning om situationen i kommunen och de utmaningar vi står inför. Vi fick också se möjligheter till förändring och utveckling i de olika verksamheterna. Det finns många osäkra parametrar att förhålla sig till är man ska planera en framtida budget men det finns mycket som vi själva kan påverka och försöka vara förberedda på. En sektor som är svår att planera är socialtjänsten. Ett beslut kan vända upp och ned på hela kommunens budget. Det finns politisk enighet inom ett flertal områden men det krävs yterliggare mod att ta beslut för att vi ska nå verkstad i en förändringsprocess. Inget får vara heligt när man ska titta på hur vi ska hitta besparingar och kunna titta på andra lösningar. Där har vi vårt största politiska utmaning

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. Sanningssägaren

    Inget får vara heligt?

    Om jag bevisar att det KOSTAR pengar att hjälpa analfabeter från somalia, så blir jag skändad för att påpeka detta faktum.

    Frågar jag hur i helvete man kan påstå att ”Lycksele vill ha fler invandrare” när vi ligger back tiotals millijoner kronor och det KOSTAR att hjälpa dem. Så skulle jag bli bränd på bål …så även av dig.

    Föresten vill inte Lyckseleborna ha fler invandrare, det är alldeles förmånga här redan och INGEN har fått förfrågan om de vill ha det så (detta gäller ju iofs hela sverige så lyckseleborna är inte ensamma om att inte ha något att säga till om).

    Men all svensk självbevarelsedrift inom politiken är död! Nu skall alla gräva sin grav och hjälpa ALLA andra än sig själv!
    Det är en Lekstuga för PK-eliten!

  2. nisse

    Kan du vara ärlig tror du att det finns en framtid i lycksele för barn som är födda på 2000 och framåt svara ärligt

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag förstår inte av vilken anledning jag ska svara på dina frågor då du inte gör annat än är spydig och kritisk mot mina inlägg. Jag driver en blogg där konstruktiva inlägg skapar debatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.