Mer satsningar !

8 av 10 hushåll förlorar på regeringens politik. Det handlar om kraftigt höjd bensinskatt, sänkt disponibelinkomst för män och kvinnor, försämrade RUT- och ROT-avdrag samt en utbyggnad av bidragssystemen. Regeringen höjer skatterna med runt 40 miljarder och 90% av skattehöjningarna slår direkt mot jobb och tillväxt. Sammantaget hotas nu 20 000 jobb. Så tar man inte ansvar för Sverige. I dag presenterar Moderaterna sin budgetmotion som bland annat innehåller betydligt mer satsningar för att stimulera företagande, satsningar på att fler unga ska få sitt första jobb, satsningar på pensionärer och satsning på Sverige ska vara konkurrenskraftigt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. "Dosan"

    Men nu får du väl ändå ge dig.

    Fakta: Skatt är bra, för alla tjänar på att det är skatt. Skatten betalar vägar, vård, omsorg. Inte bara för en liten elit utan för alla. Det finns _INGA_ förlorare så länge vi betalar skatt. Jag vet att det är svårt för er borgare som inte ser längre än sin egen korrupta nästipp, men alla vinner på skatt. Jag förstår dock att du tycker det är hemskt att alla får det bra, utan du vill fortsätta korrumpera landet.

    Fakta: Borgare är lögnare och folkets fiende.

  2. Leif

    För djävligt att dom rika med jobb får mindre pengar och dom svaga, arbetslösa, samhällets parasiter får mer hjälp. Håller med dig fullt ut. Vi kanske kan fixa arbetsläger i fjällen åt dom svaga så vi slipper dom helt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.