En slank man hit…..

Lyckseles skolor har varit i ropet en längre tid. Den ledande röda majoriteten i Utbildningsnämnden har verkligen velat fram och tillbaka och det har inneburit möjlighet till stort tyckande och stor osäkerhet inför framtiden. Första beslutet från en oenig utbildningsnämnd var att lägga ned alla byskolor. Det tog inte många dagar så hade nämnden vänt helt om, nu har frågan debatterats, utretts och luftas i alla möjliga grupperingar och en oenig nämnd beslutar samma sak en gång till. Alliansen i Utbildningsnämnden har ett annat förslag som innebär en större möjlighet till valmöjligheter för barn och föräldrar. Denna process liknar verkligen den gamla barnvisan En slank man hit och en slank man dit ….. Jag vill inte påstå att man hamnar i diket eftersom frågan slutgiltigt ska avgöras av Kommunfullmäktige men turerna räcker för att man ska ha svårt att hänga med.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>