Politik är spännande!

Politik är spännande, i dagens VK skriver man om att det nu råder stor ovisshet om hur det politiska läget i Lycksele ser ut. En av den inkryssande ledamöterna för Vänsterpartiet har klivit av och är nu politisk vilde. Det låter spännande att vara politisk vilde men egentligen innebär det bara att han fortsätter att göra precis som han gjort tidigare, röstar som han vill. Det som borde väcka uppmärksamhet är att den röda majoritet som man alltid har tagit för given ska styra kommunen inte längre är så självklar, det finns möjligheter att andra beslut vinner gehör och det borde innebära en större ödmjukhet att lyssna på andra idéer.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>