Jag accepterar inte hatiska kommentarer!

Jag tycker det är intressant och väldigt roligt att skriva inlägg på min blogg och att se att många läser det jag väljer att skriva. Det som är spännande med att ha en blogg är att jag själv väljer vad jag vill ta upp och skriva om och att jag får tycka och tänka som jag vill. Positivt är att många väljer att kommentera mina inlägg och många väljer att göra det och skriva under med sina egna namn. Baksidan med att ha en blogg är att det finns en del människor som är kategoriskt kritiska, som väljer att vara oförskämda och hatiska mot mig som person och dessa personer aldrig vågar använda sina egna namn. Jag uppskattar debatter och jag uppskattar att det finns olika åsikter i sakfrågor, allt för att skapa debatt. Jag kommer inte att publicera kommentarer som är hatiska, oförskämda eller rent elaka mot mig som person, dessa kommentarer hör inte hemma i debatten. Alla andra kommentarer välkomnas, allt för att skapa debatt!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Bergis

  Jag kan tolka det som så att valet närmar sig och du vill inte publicera sanningen från folk som kommenterar din blogg. Det viktigaste är inte ”vem” som kommenterar. Det viktigaste är ”vad” som sägs.

 2. Per

  Tycker det är tragiskt att hot ska förekomma på bloggen. Samtidigt är det ju så att ni politiker är duktiga att kasta skit och kalla dom rasister och nazister, dom som röstar på Sd. Ni politiker har omyndigförklarat ca 20% av svenska folket genom att göra allt i er makt för att Sd inte ska ha någonting att säga till om. Tycker du att det är solidariskt och rättvist igentligen? Tror du det föder kärlek och förståelse hos dom 20% som röstade på Sd tex? Nä ni får nog fortsätta att stå ut med att bli kallade det ena och det andra så länge ni stänger ute folk på detta vis./P

 3. Johan

  Helt rätt! Personer som inte kan uppföra sig som folk kan forsätta med det i sin ensamhet.
  Läser din blogg och gillar dina inlägg och kommer inte sakna dessa kommentarer!

  Helt rätt beslut!
  Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>