Ge med den ena handen…..

Snacka om att ge med den ena handen och ta tillbaka med den andra. Satsningar kan framstå som stora och generösa men om man sätter dom i paritet med ökade skatter och avgifter så blir det lite annorlunda. Den rödgröna regeringen lanserar nu ”Hela Sverige-satsningen”, den innehåller satsningar på drygt 1,2 miljarder kronor och ska syfta till att främja landsbygden i hela landet. Det är intressant att titta på helheten med bla. höjd vägtrafikskatt, höjd flygskatt, I slutändan blir inte satsningarna så stora även om de låter bra!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      En liten uppdatering från din sida om hur verkligheten ser ut vore passande!

  1. Bergis

    Moderaterna står för utarmning och utslitning på arbetspulsarna. En arbetare drabbas av trötthet, självmordstankar, hopplöshet och ett förstört socialt liv med moderaternas politik. Jobba tills du dör och om du väljer att gå vid 65 blir det ett liv i fattigdom. Moderaterna fattar inte vilka som sliter och jobbar ihop ihop välfärden. Sliter man ut arbetaren så står man där ensam i sitt sjuknade elfenbenstorn.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Vill upplysa dig om at det är en rödgrön regering som styr Sverige nu, om du missat det? Jag funderar vem du beskriver som arbetare? Jag anser att alla som arbetar är arbetare så din beskrivning är så långt ifrån verkligheten den kan bli. Öppna ögonen och se hur det ser ut innan du kommer med dina fantasier!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.