Satsning på företagande!

UF- Ung Företagsamhet har funnits länge och är ett bra koncept där ungdomar får lära sig hur man startar ett företag, hur man arbetar och utvecklar med ett företag. Vad som är trist är att det även ingår i konceptet att man ska lägga ned sitt företag. Nu gör den rödgröna regeringen tre satsningar för att unga i grundskolan, gymnasieskolan och högskolor ska få ett ökat intresse och bättre kunskap i företagande. Det är ingen stor satsning men tanken är positiv och om det kan så ett litet frö hos någon så är det positivt. Sverige behöver företagande för att fortsätta utvecklas.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>