Emilia Lejon

en ordningsförseelse ÅT HELVETE.

Kammaråklagare Rolf Hillegren tycker inte att det är ett lagbrott att sexuellt utnyttja sin partner. Att våldtäkter inom förhållanden kanske är oschyssta, men inte något som förgriparen bör straffas för. Alltså, är mannen kåt har mannen rätt att ligga. Trots att kvinnan verkligen inte vill.

 

"Tar man en kvinna och en man som känner varandra och kvinnan säger att hon inte har lust i dag, och mannen kör ändå. Visst är det oschyst men kanske inte värt två års fängelse. Det liknar mer en ordningsförseelse." – Rolf Hillegren

Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5653795.ab 

 

 

Vilken jävla idiot. Ett nej är ett nej är ett nej är alltid ett nej. Vad är det som är så förbannat svårt att förstå! Det spelar ingen roll om man just har träffats eller om man är särbo, sambo, tillsammans eller nyförälskade. Ett. Nej. är. Alltid. Ett. Nej. Sex kräver ömsesidig respekt och ödmjukhet. Det ska vara fint och bra och skönt för båda två. Eller alla tre. Eller hur många det nu är som är inbjudna.

Det märks om du ligger och pillar på någon som inte är så intresserad. Och då låter du för helvetet bli. Om du, mot förmodan, är osäker så kan du alltid fråga. Gör det! Snälla.

2 kommentarer

  1. Anna

    En sån sak borde vara så logisk. Vad får en människa ut av att ligga om den andra parten inte vill? Och SPECIELLT om den parten är någon du har ett förhållande med, någon du utger dig för att bry dig om? Fy. Jag tycker nästan att våldtäkt inom ett äktenskap är ännu grymmare.

  2. Johanna

    Som någon sa: ’Åklagare måste vara krigare för att driva den typen av mål.’ Inte nåt mähä till nöt som uttalar sig på det där sättet. Gör som Peter Sunde – JO-anmäl åbäket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.