Emma Zackrisson, golfproffs

Evian avklarad nu är det dags för British!!

Just nu är det roligt att spela golf för mig. =) Jag har lite av några rookie veckor på touren, med det menar jag att jag förra veckan och denna vecka spelar tävlingar som jag inte har spelat tidigare. Och jag njuter i fulla drag. Evian var en upplevelse utan dess like. Den tävlingen spelar jag gärna igen. Jag tror att min pojkvän Andreas är hyfsat nöjd med veckan också. Han spelade fotboll mot Zidane och en massa andra äldre franska fotbollspelare. Spelare och caddies som var med på Evian fick möjlighet att spela en välgörenhets match mot Zidane och company. De enda spelarna som var med i matchen var fotbollstokiga Laura Davies och Lorena Ochoa, måste säga att jag tycker att det var modigt av världsettan i golf att vara med!!!!

Nu är jag och Andreas på plats på Sunningdale i England redo för att ta mig an British Open. Banan är väldigt fin och det ska bli roligt att spela och jag ska förbättra mitt resultat från förra veckan. =)

Måste bara säga en liten sak, hurra för GPS. I sex år har jag kört omkring i bilar runt om i Europa och kört efter kartor. Hur mycket enklare är det inte att köra med GPS. Pappa köpte precis en GPS och jag kan säga att den hamnade i min handväska illa kvickt hihihi. Nu kan jag ju köra precis överallt och alltid hitta hem. Så lilla pappsen får nog klara sig utan GPS hemma i Umeå så länge jag spelar golf.

Ha det så bra
Kram Emma

En kommentar

  1. Kent

    Hehehe jag tror nog Tomas hittar i Holmsund emma =)
    Hoppas att allt e bra med dig.
    Mvh Kecke ” Mr statoil” Lindkvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.