Emma Zackrisson, golfproffs

Arlanda igen

Oj vad en vecka går fort. Nu sitter jag här igen och väntar på att flyget ska gå, vilket det visserligen gör om ca 35 min. Då styr jag kosan mot Danmark. Nu är det fem veckor i rad som gäller, förhoppningsvis hinner jag med någon natt hemma mellan tävlingarna. Jag får se, tar det som det kommer.

Det har varit riktigt skönt att vara hemma om än vädret inte var så bra som jag hoppats. När jag tar en vecka ledigt såhär så tar jag två till tre dagar ledigt från golf för att vila upp mig lite, sedan är det dags att åka till Fredrik i Skellefteå för att kolla att allt sitter som det ska. Jag kan meddela att just nu så känns det som att allt sitter på plats. Jag har slagit bollen finfint i veckan. Nu är det bara att hålla tummarna att formen håller i sig några veckor till hihihi.

Vi har finbesök i veckan, Annika kommer och spelar med oss på Europatouren igen, jag har den här tävlingen och tävlingen i Dubai på mig att spela till mig en runda med Annika. Det vore faktiskt otroligt roligt att få spela med henne en gång i livet!

I veckan blir det en annorlunda vecka i boendeväg, min reskompis Maria tar ledigt den här veckan så jag ska bo med Sofia Renell från Norrköping i veckan. Det ska bli roligt. Vi får se om vi hinner med att äta någon röd pölse. Jag har aldrig ätit någon sådan.

Nu ska jag ta min Kay Scarpetta deckare och sätta mig på planet och vila.
Ha det så bra så länge
Kram Emma

En kommentar

  1. S.A

    Hej. Måste bara säga hej. Jag minns för många många år sedan när jag gick golfskola i holmsund och hade dig som lärare. Tycker det är riktigt kul att det går så bra för dig! Gick på Obbolaskolan och hade din far som lärare också. hehe..

    Ta hand om dig och lycka till med allt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.