Emma Zackrisson, golfproffs

Hål i tanden usch

Nu när jag är hemma så har jag tagit tag i min fys igen, det är riktigt skönt. Jag är som sagt inte så bra på att hålla igång med fysen när jag är på resande fot. Därför är det skönt att komma igång igen när jag är hemma i Umeå och kan ha lite rutin på det hela. Kan dock märka av att jag har blivit lite svagare när jag gör mina övningar. Men det ska jag nog snart råda bot på =)

Nu har jag varit ledig från golfen i tre veckor, det har varit riktigt skönt. När oktober övergår till november så är det dags att sätta igång igen. Som det ser ut nu så blir det nog IKSU som gäller. Det börjar bli lite för kallt och lite för mycket frost på morgonen för att det ska gå riktigt bra att vara ute. Ska precis i dagarna ta tag i mitt liv och boka resan till Dubai och Indien. Har hittat en riktigt bra resa till Dubai för 3500kr med Norwegian. Kolla upp det bolaget om ni ska resa till Dubai de har bra priser. Pojkvännen Andreas ska följa med och bära bägen i värmen. Det ska bli roligt.

Något som inte är lika roligt är tandläkaren, jag måste erkänna att jag inte tycker om att gå dit och idag så måste jag dit och laga ett hål, usch!!! Har desperat borstat tänderna i några dagar nu och hoppas att hålet ska ha försvunnit av sig själv! Tror dock inte att det fungerar riktigt så.

Nej nu ska jag gå och borsta igen =)
Ha det så bra
Emma

En kommentar

  1. Emmy

    Hejsan! Såg repotaget hemifrån din lägenhet i Hus & hem (vk bilagan) för någon vecka sedan och såg att du hade ”pallar”/sittkuddar under borden i vardagsrummet. Undrar nu var du köpt borden och pallarna? Hittar nämligen inga pallar som passar under de bord jag har. Skulle va toppen om du kunde tipsa lite!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.