Emma Zackrisson, golfproffs

Två långa dagar!

Usch ibland är det så lätt att vara efterklok när det gäller golfen. Ett ynka slag kan stå en så oerhört dyrt. I torsdags bestämde jag mig för att gå för 18:e hålet, ett par fem, förra året när jag spelade har så gick det bra varje runda men så icke i år. Jag slog i vattnet och slutade upp med en dubbelbogey =(  Och missade sedan cutten med 2 slag. Det tråkiga med att missa cutten är att det blir två väldigt långa dagar när de flesta andra är ute och spelar.

Det positiva med att missa cutten är däremot att man blir oerhört revanchsugen inför nästa vecka. Nu jä…. ska jag komma igen =)

Jag har i alla fall hittat en ny putter, och den känns precis hur skön som helst, en Rife. Det ska bli riktigt roligt att se hur den går på banan, just nu känns den gudomlig. Nu gäller det  för mig att bita ihop, de sista tävlingarna, har egentligen bara 4 tävlingar kvar i år. En säsong går så himla fort. Det vore härligt att avsluta säsongen bra!

Imorgon har jag och Maria Boden en heldag i Wien innan vi åker vidare till Paris och Arras på måndag kväll. Det ska bli roligt att sightseeinga lite. Imorgon blir det en Wienerschnitzel och Mozartkula =)

Ha det så bra

Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.