Emma Zackrisson, golfproffs

Ledig!

Gud vad skönt det är att vara hemma i Umeå igen efter en lång golfsäsong. Nu har jag några veckor hemma i höstens Umeå. Och jag måste säga att det är riktigt härligt! Hur roligt det än är att resa runt och spela golf så kommer jag varje höst till en punkt när jag riktigt längtar efter att komma hem och vara hemma under en längre period.

Vi golftjejer är alla olika. VIssa vill hålla igång hela året utan uppehåll. Jag känner däremot att jag varje höst måste ta några veckor ledigt från golfen för att hitta suget igen. Nu ska jag därför vara helledig från golf i tre veckor. Efter det uppehållet tänkte jag starta upp nästa säsong med inomhusträning på IKSU, innan jag åker till Dubai i slutet av november för att avsluta säsongen. Om jag hade velat hade jag kunnat åka till Korea och Kina där Europatouren har tävlingar i veckan och nästa vecka men jag kände att för mig är det viktigare att få vara hemma ett tag och vila upp mig.

Så som jag känner det så är min säsong i stort sett slut. Tävlingen i Dubai känns som en kombinerad avslutning på 2009 och början på 2010.

Jag känner mig nöjd med årets säsgong, men som alltid så kan det ju gå bättre. Jag började säsongen fantastiskt med en fjärde plats i Schweiz och följde upp den placeringen med flera fina placeringar till. Sedan kom en liten svacka i augusti/september men den klarade jag mig ur helskinnad och har faktiskt avslutat säsongen helt OK. Just nu ligger jag på en 29:e plats på Europatourrankingen och det är jag nöjd med även om jag ska försöka hoppa upp några skutt på listan i Dubai.

Ha det så bra

Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.