Omtyckt? Knappast!

Det blir man inte när man måste följa med matte ut på en joggingtur i regnet. Jag fick släpa Ozzy runt Ålidhem och inte tvärtom som det brukar vara…
 
Idag har jag skrivit på mitt PM för min uppsats eftersom jag kommer vara på resande fot hela veckan och den skall vara inne på fredag. Ikväll åker jag hem till mams och paps för att lämna Ozzy där. Imorgon tar jag tåget till Uppsala där jag skall vara på kurs i två dagar inför min MFS-resa. Och EFTER det tar jag flyget till Göteborg på fredagkväll för en mys-helg med min älskling. Bo på fint hotell, äta gott och Liseberg står på schemat.
På söndag kväll tar vi nattåget upp till Umeå igen för att glida in här vid 7 på måndag morgon.

Tidseffektiva paret, det är vi!  

Här var vi på spa-hotell i fjällen på vår första alla-hjärtansdag -11! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>