Hemska tider

Det sved till ordentligt i ögonen och klump bildades i magen när jag såg efter ozzy som skuttade iväg med mamma för att gå på Lantmagasinet när jag skulle iväg till bussen. Tänker på den dagen jag ska vinka hej då för två månader på Umeå city airport:( avsked är pain.

Såklart att det även kommer kännas tungt att åka ifrån min sambo men han kan jag prata och skriva med samt att han kommer ner och gör mig sällskap i tio dar, yey!

Nu längtar jag till tåget med middag i bistron. Kanske blir ett glas rött för att lugna nerverna!

Todelo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>