Otrevlig personal på Max i Umeå

Och då är det framförallt en person jag tänker på -han är så fruktansvärt otrevlig och oproffsig i sitt yrke så jag vet inte vad!

Jag ska på max-dejt med min kära bff (som man säger i amerikatt) och igårkväll när jag skulle sova fick jag nästan ångest över att ev. behöva konfronteras med denna man. Att han dessutom brukar ha skjortan restaurangchef är bara tragiskt å max vägnar. Iofs. har var och varannan som jobbar på Max den titeln.

Vad gör denne man besöket så otrevligt då? Jo han har en sådan taskig och negativ attityd. Som när jag uttalade min beställning lite för tyst enligt hans åsikt, dvs jag skrek inte ut den över hela restaurangen som de brukar uppmana en att göra, det är en annan sjuk grej på Max i Ume. Iallafall, då skrek han VA!? till mig istället för att ursäktande be mig upprepa beställningen. Så sjukt otrevlig så man får ont i magen. Är han där idag och beter sig otrevligt ska jag ta och rapportera till Max, de ska inte betala ut lön eller ha en sådan människa i deras restaurang. 

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>