Lite bilder

 

Saklart skulle min dator krangla, den ar en riktig drama queen! Sa jag fick ga tillbaka men efter att 4 killar gett den full uppmarksamhet sa funkade internetanslutningen plotsligt! 

Sa nu har jag tillgang till facebook och kan lagga upp bilder. Men tangentbordet fungerar inte som forvantat! Inget ar som man ar van, men jag lar vanja mig med tiden! 

Bilderna ovan ar framst fran omradet kring campus, dock inte fran teologiska fakulteten som ar den finaste och dar jag haller till. Men jag ska fota det ocksa och lagga upp har. Man ser berg som sticker upp ovanfor byggnaderna och det ar sa himla fint. Ja det ar en otroligt fin och trevlig stad. Har inte kant mig obekvam pa nagot satt sedan jag kom hit.

Idag nar jag hade hamatat upp min dator gick jag lite i omrodet nedanfor campus och jag inser att jag bor i ett upper class omrade med fina butiker och restauranger. Men jag tyckte inte pa nagot satt att det var otrevligt down town heller. Har finns mycket att upptacka marker jag sa det ar tur att jag har nagra veckor pa mig. Ska bli sa kul nar A kommer ner sa man kan ga ut och ata lite mer. Nu har jag mest atit hemma vilket ocksa ar mysigt. Men vi gillar ju att ga ut och ata sa da blir det att testa alla restauranger som jag spanat in. Och ta det dar glaset vin till lunch som man ser att manga gor.

Love! 

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Dodi

    Å vad kul med bilder! Är det din egen dator hemifrån som krånglar? Skönt att det funkar nu då. Ser ju ut att vara himlans skönt väder. Haha, gud va kul det var med de vegetariska korvarna! I bröd dessutom… låter som något i min smak..
    Det var någon minusgrad här imorse faktiskt men fint och soligt under dagen. Österåsen var mysigt, vi gick den lilla slingan på 1,5 km och tro det eller ej så har jag träningsvärk i ljumskarna idag. Eller så beror det på traktoråkningen med Linnea i söndags.
    Är på jobbet nu, har ju nattpasset så att..

    Kram!

  2. Emma Olsson

    Min egna dator! Den har ju visst behov av uppmärksamhet. Här blir det bara varmare och varmare men i stenhusen är det svalt och skönt.
    Kul med traktor! Vad kör hon? (i traktor-världen betecknas märkerna med färg, grön, gul osv)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.