Blommor men inga bin

Jag trodde min dator hade blivit afrikaniserad och det var därför som jag inte kunde skriva Å,Ä,Ö osv samt att inget satt där det skulle. Men efter jag yttrat problemet för min it-tekniker IP så var det snabbt ordnat. Så nu skriver jag mer eller mindre obehindrat. Skönt!

Annars har det väl inte hänt så mycket nytt under solen. Jag har dock börjat läsa litteratur till uppsatsen. Det finns relevant sådan så det känns skönt.

Jag åt den vegetariska korven igår och blev rätt illamående. Nu tog jag ingen bild men den såg EXAKT ut som sånt där hundgodis som är som en vit limpa med brunt i mitten. Tre sådana på raken så har ni den! Jag köpte pastasås och pasta imorse och lagade till lunch och det var mycket godare.

 Det är väldigt fint med alla vårblommor nu som exploderar överallt. Det finns en botanisk trädgård alldeles där jag bor men jag ska spara mig det besöket tills Ambjörn kommer och hälsar på. Fick även höra från honom igår på facebook att han och Ozzy klarar sig bra. De hade legat och vilat sig på soffan och Ozzy hade haft huvudet på A’s arm. Då kan jag verkligen se fram emot när jag får komma hem. Men det får jag ju inom sinom tid!

I den lilla trädgården bakom huset där jag bor

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.