Publicera

Så, nu har jag köpt en tidningsannons för vår engagement. Inte här i VK utan i tidningen ”hemma”, så de gamla utan internet och fejjan kan se. Bilden var kanske i smörigaste laget, haha, men hey! Det är ju typ den här chansen i livet man har och vara smörig. Bröllopsbilderna ska förhoppningsvis vara lite klass på så man vågar ha dem framme. Och det känns bra med annons, då är det på riktigt!

Idag ska jag som alla andra dagar gneta på med uppsatsen. Jag har minimum en sida per dag och det funkar bra med den regeln. Då blir det något resultat iaf. Nu hoppas jag på kyla hemma i Sverige J Så det kan vara ett härligt snötäcke när jag landar om drygt två veckor på Umeå city airport, whii! 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>