Hejsan hoppsan

Vas så otroligt less och utråkad igår. Jag låg och smed planer när jag hade släckt lampan för att sova på vad jag kunde sysselsätta mig med idag för att stimulera mig, pärlplatta, måla. Men det behövdes inte mer än att telefonen ringde och jag fick frågan om jag ville följa med två vänner på en drink där och då (de stog utanför huset) för att jag skulle känna att myrorna i kroppen försvann. Inte pga. drinken men att komma ut och lufta sig lite. Jag har ett behov av det känner jag. Två dagar funkar men sedan kan det bli lite jobbigt. Speciellt nu när man börjar räkna timmarna till hemresa så fort jag får lite tråkigt. Men så gör jag något kul och allt är frid och fröjd!

Har tagit bra-platsen i biblioteket nu också. Igår satt jag inklämd mellan två bokhyllor och då blir man inte överdrivet kreativ. 

Skulle tydligen ha vridit bilden innan, nu är det försent. Men alla som läser från Iphone, Ipad eller liknande är det ju inte problem, bara virida hela härligheten!

 

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>