1 week to go

Det börjar bli svettigt här på Western Cape, väntas bli 39 grader imorgon. Det är väl i princip nu som sommaren börjar här. Jag har dock tyckt att vintervädret som rått har varit väldigt behagligt då jag befinner mig i en stad utan större möjlighet att ta sig till hav och svalka. En ev bränna blir svårare att åstadkomma nu också då man smälter i solen. Men annars är det väldigt skönt! Jag försöker lagra värmen och solen i minnet och kroppen och kanske kunna leva lite på det när jag kommer hem till vinter i Umeå.
 
Idag har jag sju dagar kvar här i Stellenbosch, mitt plan går efter midnatt på torsdag nästa vecka och beräknas vara i Umeå på fredag kväll. Jag trivs fortfarande bra och efter jag fick låna en nyutgiven bok i mitt ämne går studierna helt ok, men fortfarande så längtar jag tills jag kommer hem! Det känns bra att jag har så mycket jag vill hem till att jag blir helt uppspelt av tanken! Tror bestämt jag ska beställa tacos som middag när jag kommer hem, det var länge sedan! Och så ska jag pussa på min fästman och återförenas med min Iphone, lovley! Och ozzy såklart, han ska det tvångsgosas med:)
 

Idag blir det lunch i Botaniska trädgården med vän och ikväll ska jag och Ina-Marie äta på en italiensk restaurang!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>